FILMOGRAFIE

5. února 2010 v 16:52 |  Filmografie

Filmografie

2010 -Noční můra v Elm Street (A Nightmare On Elm Street) role: Dean
2010 -A Nightmare on Elm Street role: Dean
2010 -The Twilight Saga: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) role: Emmett Cullen
2009 -Ztracený ostrov (Forgotten Ones, The) role: Jake
2009 -Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Emmett Cullen
2008 -Maturitní ples (Prom Night) role: Rick Leland
2008 -The Cradle of Civilization role: Cpl. Jason Lilley
2008 -Stmívání (Twilight) role: Emmett Cullen
2006 -Rebelka (Stick It) role: Frank
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama